Klub

Klub

Schæferhundeklubben kreds 38 - Haderslev:

Adresse: Christen Koldsvej 16, 6100 Haderslev


Schæferhundeklubbens formål

Klubbens formål er at arbejde for en stadig forbedring af schæferhunden, samt udbrede kendskabet til schæferhunden som familie- og brugshund. Schæferhundeklubben er opdelt i ca. 75 kredse, fordelt over hele landet.


Kredsens formål

Kredsen forsøger gennem træning, kurser, møder, foredrag m.m. at dække alle sider af schæferhundesagen. Schæferhundeklubbens træningsprogram indeholder så mange tilbud, at alle kan og bør være med. Dette er grunden til, at der i kreds 38 udelukkende trænes schæferhunde. Det er op til det enkelte medlem alene, hvilket niveau han/hun ønsker at nå.


Det primære i træningen er, at din schæferhund bliver opdraget således, at den kan begå sig i familien og ude i ”det virkelige liv”. Derudover tilbydes et alsidigt program, hvor schæferhunden får mulighed for at udnytte sine mange evner.

 

Der afholdes året rundt prøver og konkurrencer på forskellige niveauer, hvor uddannede dommere bedømmer hundens kunnen. Endvidere afholdes der udstillinger.


Før du køber hund

Kan det være en god ide at kontakte en af klubbens avlsvejledere for at få råd og vejledning, så du får en schæferhund, der passer til dig.


Forpligtelser for hundeejeren

Det er vigtigt at påpege, at den dag, du anskaffer dig en schæferhund, følger ansvaret for at give den en ordentlig opdragelse til gavn for dig selv, dine omgivelser og ikke mindst til gavn for din hund.


KREDS 38 - Haderslev

Kreds 38 dækker geografisk de ”gamle” kommuner Haderslev, Vojens, Nørre - Rangstrup og Christiansfeld. Træningspladsen ligger på Christen Koldsvej i Haderslev.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:


Formand: Karin Christiansen, tlf. 2367 6915

e-mail: karin@kreds38.dk

BRK: Formanden

ARK: Ulla Hansen, Hestehaven 16, 6100 Haderslev, tlf.: 2277 3036 E-mail: teampakas@teampakas.dk


 

Medlem 

For at blive medlem af Kreds 38 - Haderslev skal du melde dig ind i Schæferhundeklubben for Danmark. Dette koster 650kr. årligt, hvoraf en procentdel går til den kreds, du er medlem af (kreds 38). Familiemedlemmer, ungdomsmedlemmer og pensionister betaler halvt kontingent, dvs. 325 kr. Du modtager hovedbladet ”Schæferhunden” 6 gange årligt.

 

Kredsen udsender nyhedsbreve efter behov. Ønsker du at modtage kreds 38’s nyhedsbrev på mail, så henvend dig til formanden.

 

Du skal være medlem af Schæferhundeklubben for Danmark, når du træner i kreds 38.

Det nemmeste er at tilmelde dig og betale direkte på Schæferhundeklubben for Danmarks hjemmeside www.schaeferhund.dk.

Du kan også ringe eller sende en mail til klubbens sekretariat på tlf. 52771467  / e-mail: kontakt@schaeferhund.nu

 

Forsikring

For at træne i kreds 38 skal din hund have en udvidet ansvarsforsikring.

 

Vaccination

Bortset fra helt små hvalpe, skal din hund være vaccineret for at træne i kreds 38.

 

Trænere/figuranter

Kredsens trænere og figuranter er frivillige og ulønnede. Alle har de deltaget på relevante og fornødne kurser. Desuden har de fleste gennem mange år haft veluddannede hunde og deltaget i prøver og konkurrencer.

 

Samvær

Efter træningen er alle velkomne i klubhuset, hvor der kan købes kaffe, te, sodavand, slik og diverse hundeartikler,  m.m. Her bliver så diskuteret eventuelle hundeproblemer/opgaver eller blot hyggesnakket.

 

I løbet af året bliver der bl.a. holdt fællesspisning, fest, julehygget, samt andre sociale arrangementer, ligesom der kan arrangeres medlemsaftener med f.eks. foredrag o. lign.

 

HUSK!

DET ER ALDRIG FOR TIDLIGT ELLER FOR SENT AT KOMME I GANG!

 

 

 

 

Schæferhundeklubben kreds 38 - Haderslev - Christen Kolds Vej 6100 Haderslev